Studio Braec

Hier kun je slapen

Onze studio’s zijn gebouwd in 2019 en dus van alle moderne gemakken voorzien. Elke studio is dertig vierkante meter en geschikt voor twee personen. Dankzij een afsluitbare tussendeur kunnen we hier ook één appartement voor vier personen van maken. Kom dus gerust met het hele gezin!

In onze appartementen vind je een Nespresso-koffiezetapparaat, waterkoker, koelkast, combi-oven en vaatwasser. Natuurlijk staan er ook twee uitnodigende bedden voor je klaar.

De badkamer heeft een douche en als klap op de vuurpijl een infraroodsauna. Ontspanning gegarandeerd, dus! Elke studio heeft bovendien nog een fijne patio-tuin waarin je kunt genieten van het zonnetje.
Wanneer je met ontbijt reserveert staat alles voor een lekker ontbijt klaar in je eigen kamer. Je hoeft dus geen boodschappen te doen en je bepaalt zelf hoe laat je de dag begint.

Liever zonder ontbijt reserveren? Dat is natuurlijk ook mogelijk. Je ontvangt dan een korting van 20 euro per nacht.

Heb je zelf je fiets niet meegenomen, maar heb je toch zin in een tochtje in de omgeving? Huur dan onze fietsen. Er zijn er twee beschikbaar. 

Elektrische fietsen kunnen bij ons worden opgeladen.
Ook is er gratis WIFI beschikbaar.

Beschikbaarheid

Wil je weten of je een appartement voor je vrij hebben? Vul hieronder de datum in wanneer je wilt komen in de kalender en check de beschikbaarheid.

360° tour

Details

Prijzen beginnen bij:  210 per 2 nachten (+taxes and fees)

Beschikbaarheid

Reserveringsformulier

Verplichte velden zijn gekenmerkt met *Reserveer van 1 beschikbare accommodaties.

Studio Braec beschikbaar voor de geselecteerde periode.